Kære Alle.
Vi holder siesta lukket fra kl.14:00 - 16:30
i kan altid kontakte os på Tlf. nr. 30203618
Mange varme hilsner fra Nonna Napoletana Teamet
Kære gæst for at bevare autenticiteten ændres indholdet i vores retter ikke, det er dog muligt af fjerne ingerdienser. er du allergisk, vegetar eller veganer så spørg os endelig.
BRUNCH
11:30 - 14:00
11:30 - 14:00 Nonna’s kartofler/ pommes frites kan tilkøbes
(FROKOST 11:30-14:00)
Luftørret skinke, mozzarella, soltørrede tomater, ruccola og Nonna´s basilikumspesto
Ønsker du parmaskinke i stedet for + 25kr.
(FROKOST 11:30-14:00)
Ventricina picante mellemstærk salami, mozzarella, ruccola, syltet rødløg og aioli
kan deles af 2 pers.
Vælg 5 forskellige elementer
(1 ost, 2 salami 1 grønt og 1 dip)
(1 salami, 2 ost 1 grønt og 1 dip)
Serveres m. brød fra træfyret ovn
PIZZA NAPOLETANA
Ægte napolitansk pizza, som følger UNESCO standarder, et kulinarisk mesterværk dybt forankret i tradition og omhyggeligt håndværk. Pizza bestående af DOP mærkede ingredienser som salami, San Marzano tomater, oste, friske grøntsager og urter. Ægte napolitansk pizza skal bages i træfyret stenovn og får en tyk luftig og sprød kant. Bunden er blød og elastisk, men har en let skorpe, så den nemt kan foldes og spises med hænderne. En napolitansk pizza er aldrig overfyldt.
ALLE PIZZAER FÅES PÅ GLUTENFRI BUND pris 35,-
Vi kan ikke garantere at glutenfri bunde, ikke har været i kontakt med gluten, men vi tilstræber det naturligvis.
VORES INGREDIENSER
DOP “Denominazione di Origine Protetta” betyder beskyttet oprindelse
Fiordilatte: Drænet komælks mozzarellaost.
Ricotta: Tør, letsmuldrene saltet komælks friskost.
Provolone piccante: Krydret og cremet smag, halvfast komælksost.
Pecorino Romano: Hård saltet fåreost fra området ved Rom.
Burratina: Blød og cremet komælksost, næsten flydende i midten.
Mozzarella di Bufala: Cremet smagsfuld bøffelmælksmozzarellaost.
Gorgonzola DOP: Verdens ældste blåskimmel, komælksost, fra Lombardiet i Norditalien.
Parmigiano Reggiano: Parmesanost af komælk, nænsomt fremstillet, lagret minimum 12 mdr.
San Marzano DOP: Tomater fra San Marzano nær Napoli, dyrket i frugtbar vulkansk jord fra Vesuvio.
Salsiccia: Grofthakket krydret pølse (gris).
Bresaola: Lufttørret saltet inderlår (okse).
Mortadella: Pølse m. pistacie og spæktern (gris).
Prosciutto cotto: Kogt skinke, intens aroma og delikat smag (gris).
Guanciale: Salumi af kæbe, krydret m. sort peber fra Toscana (gris).
Salame di Napoli Desideri: Salumi krydret på klassisk napolitansk vis (gris).
Salame di Napoli Casa Modena: Salumi fra Emilia-Romagna regionen (gris).
Ventricina piccante: Mellemstærk grovhakket salami m. paprika og chili, fra Calabria (gris).
Martina Franca Capocollo: Salami af nakkefilet, krydret og tørret i minimum 90 dage (gris).
Pancetta: Salumi af bryst, krydret m. salt, peber samt forskellige toscanske krydderier (gris).
.
CLASSICA
San Marzano DOP tomater, Martina Franca Capocollo (nakkefilet) fiordilatte ost, ricotta ost, jomfru olivenolie og frisk rosmarin
San Marzano DOP tomater, fiordilatte ost, Ventricina piccante (salami), Parmigiano Reggiano ost, jomfru olivenolie og frisk basilikum
San Marzano DOP tomater, fiordilatte ost, ricotta ost, salsiccia (pølse), Parmigiano Reggiano ost, Pecorino Romano ost, jomfru olivenolie og frisk basilikum
San Marzano DOP tomater, fiordilatte ost, Prosciutto di Parma (skinke), Parmigiano Reggiano ost, ruccola og jomfru olivenolie
San Marzano DOP tomater, fiordilatte ost, prosciutto cotto (skinke), Parmigiano Reggiano ost, peberfrugt drops og frisk basilikum
San Marzano DOP tomater, bagt peberfrugt, fiordilatte ost, ricotta ost, salsiccia (pølse) Parmigiano Reggiano ost, Pecorino Romano ost, jomfru olivenolie, frisk basilikum og lidt chili
San Marzano DOP tomater, fiordilatte ost, æg, Pecorino Romano ost, chili, jomfru olivenolie, havsalt, kværnet peber og frisk basilikum
San Marzano DOP tomater, Martina Franca Capocollo (nakkefilet) fiordilatte ost, svampe, gorgonzola ost, og frisk timian
San Marzano DOP tomater, fiordilatte ost, tunfisk filet, hvidløg, syltet rødløg, frisk basilikum og lidt chili
Salsiccia (pølse) fiordilatte ost, Nonna’s kartofler, Parmesan Reggiano ost, frisk rosmarin, trøffelolie, kværnet peber, havsalt og frisk timian
Fiordilatte ost, Parmesan Reggiano ost, kalveculotte, tuncreme, kapers og ruccola
Fiordilatte ost, Napoletana salami, Pecorino Romano ost, Nonna’s kartofler, Provolone piccante ost, frisk basilikum og jomfru olivenolie
Sorte oliven, fiordilatte ost, bagt peberfrugt, provolone piccante ost, frisk basilikum, havsalt og kværnet peber
Mozzarella di Bufala ost, Pecorino Romano ost, crema Belpaese ost, gorgonzola DOP ost og jomfru olivenolie
Tagliatelle m. oksekød, pancetta (‘‘bacon’’) selleri, gulerod, løg, rødvin, tomat og Parmigiano Reggiano ost
Spaghetti m. guanciale (‘‘grisekæbe’’) Pecorino Romano ost, Parmigiano Reggiano ost, æggeblomme og kværnet peber
Tagliatelle m. vildsvin, trøffel, fløde, hvidvin, frisk persille og Parmigiano Reggiano ost
Tortiglioni m. guanciale (‘‘grisekæbe’’) San Marzano DOP tomater, løg, jomfru olivenolie, havsalt, kværnet peber og Parmigiano Reggiano ost
Ribeye flamberet i Marsala vin gorgonzolasauce, Nonna’s kartofler og sæsonens grønt
Perlehønebryst, kæmpereje, valnødder, karamelliseret løgcreme, Nonna’s kartofler og sæsonens grønt
(t.o.m 12 år)
Spaghetti m. guanciale (‘‘grisekæbe’’) Pecorino Romano ost, Parmigiano Reggiano ost, æggeblomme og kværnet peber

