Vitellotonnato (kalvekød og tuncreme),ost, salumi, marmelade, smør ogyoghurt med Nonna’s müsli.
Er du vegetar, er du velkommen til atvælge selv fra disken.
Kære Alle.
Vi holder siesta lukket fra kl.14:00 - 16:30
i kan altid kontakte os på Tlf. nr. 30203618
Mange varme hilsner fra Nonna Napoletana Teamet
Kære gæst for at bevare autenticiteten ændre vi ikke på indholdet af vores retter eller pizzaer. Er du allergisk så spørg endelig.
BRUNCH
11:30 - 13:30
10:00 - 13:30
Luftørret skinke, bøffel mozzarella, soltørrede tomater, ruccola og Nonna´s basilikum pesto.
Ønsker du parmaskinke i stedet for + 25kr.
(FROKOST 11:00-13:30)
Ventricina picante (spicy salami), bøffel mozzarella, ruccola, syltet rødløg og aioli.
PIZZA NAPOLETANA
Ægte napolitansk pizza, som anerkendes af UNESCO-standarder, er et kulinarisk mesterværk dybt forankret i
tradition og omhyggeligt håndværk. Den består af DOP mærkede ingredienser som salumi, San Marzanotomater,
oste og friske grøntsager og urter. Ægte napolitansk pizza skal bages i træfyret stenovn og får en tyk
luftig kant. Bunden er blød og elastisk, men samtidig sprød og har en let skorpe, så den kan nemt foldes og spises
med hånden. En napolitansk pizza er aldrig overfyldt og størrelsen overstiger aldrig 35 cm i diameter.
ALLE PIZZAER FÅES PÅ GLUTENFRI BUND.
Vi kan desværre ikke garantere, at de glutenfri bunde ikke har været i kontakt med gluten, men vi tilstræber det
VORES INGREDIENSER
DOP “Denominazione di Origine Protteta”, betyder beskyttet oprindelse.
Fiordilatte Drænet mozzarella, komælk.
Mozzarella di bufala Bøffelmozzarella, mere smagfuld og cremet mozzarella ost, bøffelmælk.
Mozzarella Ciliegine Mini mozzarella.
San Marzano DOP Tomater fra Sarno nær Napoli, dyrket i den frugtbare vulkanske jord fra Vesuv.
Capocollo (Martina Franca) Salumi af nakkefilet (gris), krydres og tørres i minimum 90 dage.
Parmigiano Reggiano Parmesan fremstilles af komælk, nænsomt lagret minimum 12 mdr.
Pecorino Romano Hård, saltet ost fra området ved Rom, lavet på fåremælk.
Ventricina Spicy grovhakket salami lavet på svinekød, paprika, og chili.
Salsiccia Italiensk pølse der laves på svinekød.
Gorgonzola Verdens ældste blåskimmelost, kommer fra Lombardiet i Norditalien.
Ricotta Tør, letsmuldrene saltet friskost.
CLASSICA
San Marzano DOP tomater, italienske salumi “Martina Franca Capocollo”, fiordilatte ost, ricotta, ojomfru olivenolie og frisk rosmarin
San Marzano DOP tomater, fiordilatte ost, Ventricina picante, chili, Parmesan Reggiano, jomfru olivenolie og frisk basilikum
San Marzano DOP tomater, fiordilatte ost, ricotta, salsiccia, Parmesan Reggiano, pecorino romano ost,
jomfru olivenolie og frisk basilikum
San Marzano DOP tomater, fiordilatte ost, Prosciutto di parma, Parmigiano Reggiano, Rucola og jomfru olivenolie
San Marzano DOP tomater, fiordilatte ost, prosciutto cotto, Parmesan Reggiano, peberfrugt drops og frisk basilikum
Salsiccia, fiordilatte ost, Nonna’s kartofler, Parmesan Reggiano, frisk rosmarin, trøffelolie, sort peper, havsalt og frisk timian
Fiordilatte ost, Parmesan Reggiano, kalvekød culotte, tun creme, kapers og frisk Rucola
Fiordilatte ost, salami Napoletana, Pecorino Romano ost, Nonna’s kartofler, Provolone picante ost, frisk basilikum og jomfru olivenolie
Sorte oliven, fiordilatte ost, bagt peberfrugt, provolone picante ost, frisk basilikum, havsalt og sort pepper
Bøffelmozzarella, Pecorino Romano ost, Crema Belpaese, Gorgonzola DOP og jomfru olivenolie
Tagliatelle med oksekød, pancetta, selleri, gulerød, løg, vin og Parmigiano Reggiano
Spaghetti med Guanciale, Pecorino
Romano, Parmigiano Reggiano, æggeblomme og sort peber
Ribeye flamberet i Marsala vin,
gorgonzolasauce, Nonna’s kartofler og
sæsonens grønt
Perlehønebryst, kæmperejer, valnødder,
karamelliseret løgcreme, Nonna’s
kartofler og sæsonens grønt
(t.o.m 12 år)
Spaghetti med Guanciale, Pecorino, Romano, Parmigiano Reggiano, æggeblomme og sort peber